Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

To www.anoiksi.com  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της Ελληνικής ομώνυμης εταιρείας ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ που εδρεύει στην Βενιζέλου 152 Δράμα στην Ελλάδα με ΑΦΜ 021665510 και ΔΟΥ Δράμας

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Η διαχειρίστρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Η εταιρεία έχει σαν δεδομένο ότι έχετε διαβάσει του όρους πληρωμής, αποστολής, τους όρους χρήσης και ότι τους αποδέχεστε και συνεχίζετε την περιήγησή σας με δική σας θέληση.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης είτε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά στο 2521037075. Αναλυτικοί όροι στη παραγραφο Πολιτική Επιστροφών.

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον πελάτη για τις περιπτώσεις που τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν.
 

Όροι - Προϋποθέσεις χρήσης

Όροι

Το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.anoiksi.com  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Επίσης  η εταιρεία ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο καλής πίστης. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο site και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή και της τιμής ενός προϊόντος.

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗ και, ως εκ τούτου, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οποιαδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ, επίσης, παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η εταιρεία εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Πληροφορίες και προϊόντα

Το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ, υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η εταιρεία ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ έχει επίσημο διαδικτυακό τόπο την ιστοσελίδα www.anoiksi.com. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ. , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή έγγραφη και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ. ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ.  ή/και του www.anoiksi.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.anoiksi.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ασφάλεια

Το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών. Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Οι υπάλληλοι του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Υποχρεώσεις  χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-theodoulidis.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν και το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Αγορά προϊόντων

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε χωρίσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και τις υποκατηγορίες της. Με μόνο 2 click φτάνετε στο προϊόν που επιθυμείτε. Αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την «αναζήτηση» που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην επιλογή σας.

To ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και σε χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την καταχώριση ή την ενημέρωση της τιμής ενός προϊόντος. Για την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε με το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ στο 2521037075 ή στο customers@anoiksi.com.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Πολιτική Επιστροφών

Όλες οι πωλήσεις είναι τελικές.
    Καθώς τα λουλούδια είναι ευπαθή είδη, οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο υπό τις ακόλουθες συνθήκες:
        Όλα τα ζητήματα πρέπει να μας γνωστοποιηθούν εντός 24 ωρών ΠΡΙΝ από την παράδοση - εάν καλείτε εκτός ωραρίου, αφήστε ένα μήνυμα με τηω΄ώρα που μπορούμε να επικοινωνήσετε μαζί σας και τον αριθμό τηλεφώνου και θα καλέσουμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
        Θα αντικαταστήσουμε με χαρά οποιοδήποτε κατεστραμμένο αντικείμενο, το οποίο ενδέχεται να είχε επηρεάσει την ποιότητά του κατά την αποστολή
        Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο με βάση την «ποιότητα» - τα θέματα τύπου αισθητικής π.χ. «δεν μου αρέσουν» δεν αποτελούν λόγο επιστροφής.
    Καθώς τα λουλούδια είναι ευπαθή, πρέπει να τα ποτίσετε, διαφορετικά δεν θα διαρκέσουν πολύ. Είναι ευθύνη του παραλήπτη να κόψει ξανά και να ποτίσει τη ρύθμιση.
    Δεδομένου ότι όλα τα λουλούδια δεν είναι πάντα σεζόν ή όχι σε απόθεμα, το Anoiksi Flowers διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει τις ανθίσεις με παρόμοια «εμφάνιση» και αίσθηση χωρίς προηγούμενη διαβούλευση. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τη ρύθμιση όσο το δυνατόν πιο κοντά στην διαφημιζόμενη εικόνα. Εάν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο προϊόν, καλέστε και ελέγξτε για τη διαθεσιμότητά του.
    Εάν δεν έχει οριστεί όνομα για το "μήνυμα κάρτας", δεν θα στείλει κάρτα με την παραγγελία.
    Εάν χρειάζεστε παράδοση σε χρόνο, καλέστε και μιλήστε με τους σχεδιαστές μας για να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις.
    Είναι δική σας ευθύνη, ως αποστολέας, να διασφαλίσετε ότι ο παραλήπτης θα βρίσκεται στην τοποθεσία της παράδοσης κατά την ημερομηνία παράδοσης. Εάν ο παραλήπτης επιστρέψει σπίτι νωρίς (εάν παραδοθεί σε χώρο εργασίας) ή είναι εκτός πόλης (για παραδόσεις στο σπίτι), χωρίς να το γνωρίζουμε, δεν είναι αιτία επιστροφής χρημάτων ή ανταλλαγής, καθώς έχουμε εκπληρώσει την υποχρέωσή μας να παραδώσουμε κατά την ημερομηνία της αίτησης ως παραγγέλθηκε από τον αποστολέα.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Με την χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τελικές διατάξεις

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗ και του πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ’ ύλην και κατά τόπο αρμόδια Δικαστήρια.